NY REKORD (sportymammamali)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

NY REKORD

Denne blogginga er veldig uvant, og jeg glemmer at jeg har ordna blogg. Etterhvert håper jeg det blir en vane og at jeg blogger oftere! :)

 

Jeg har ikke vært flink til å trene de siste uken pga utvasking av barndomshjemmet mitt! Dessverre har det blitt solgt, og jeg håper de som har kjøpt det kommer til å ta godt vare på det! 

Så siden det var så lang tid siden jeg hadde trent tenkte jeg at jeg måtte ta de 3 øvelsene jeg gjorde i Oslo!  Og jeg fikk ny rekord på BURPEES!!!! noe jeg er veldig fornøyd med, og rekorden er 15, 15 stykk.. med tanke på at jeg klarte 11 på den første testen synes jeg det er en bra forbedring! :)

 

Idag har jeg gjort ganske mye egentlig! Vært ute å jogga, trent styrke, vaska leligheten fra topp til tå og vært på svømming med gullet mitt! :) 

Spiste enkel midda idag, tikka masala, ris og salat. Kommer til å legge ut kostholdsplan hver uke, men starter med det på søndag. Håper noen kommer til å dra nytte av det!

Idag brukte jeg nike sko, craft tights og craft jakke. Jeg synes det er gode klær å trene i, men for øyeblikket er tightsen for stor så den siger ned mye. En deilig følelse og merke at klærne vokser i skapet, som regel krymper de jo! Craft jakka mi elsker jeg. Og helt ærlig liker jeg asics eller adidas treningssko aller best. 

 
Tipptopptommelopp for May som har begynt å trene! Første dagen på treningssenteret! Du er tøff og du kommer til å klare dette!! :)
Afroen min <3
Hva er ditt favoritt treningsmerke?  • 22.01.2014 kl.00:01
  Definitivt 2xu, Kari traa og under armour :)
  Silje
  22.01.2014 kl.11:11
  Så utrolig flink du er :) så deg på TV2 sporty. Stå på videre. Du er en stor inspirasjon :)
  22.01.2014 kl.19:58
  nike:)
  22.01.2014 kl.19:58
  nike :DDDDD
  23.01.2014 kl.00:25
  Lone Olsen:
  spørs om jeg må prøve 2xu, hørt mye bra om merke!!:)
  Janne
  27.01.2014 kl.10:12
  Hei Mali!

  Du er superflink!!! Er utrolig inspirert av deg 😊

  Venter i spenning på kostholdsplanen din.

  😊  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  sportymammamali

  Mali Johansen (22) Mamma til Matheus Instagram: @mammamali Om du ønsker å ta kontakt send mail til: Mali_johansen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde