Midjemål! (sportymammamali)
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Midjemål!

Jeg er sååå fantastisk stolt av meg selv nå! Vekta har stått stille siden august, så bestemte meg for å ta midjemålet mitt. Og det har gått ned mye!!! :D I uke 1 var jeg 126cm i midjemål, i uke 10 var jeg 117cm i midjemål!!  Idag er jeg fantastiske 98cm i midjemål, kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd med det!

 

Her prøver jeg å vise hvor jeg var for ca 40 uker siden! Og ja jeg er fullstendig klar over at magen henger, men slik er jeg og jeg er stolt av å vise det! Det er bra alle er forskjellig, og hadde jeg vist det hadde vært slik slit å gå ned i vekt, for å ikke være i fare for alle disse kostholdssykdommene. Ja, da hadde jeg kanskje ikke spist som jeg har gjort tidligere. Jeg håper virkelig jeg kan være til motivasjon for andre som er i samme situasjon, er det noen som trenger råd og tips, ikke nøl! Bare send meg en mail eller noe!! :)

Ikke utsett livstilsendringen! Det er hardt, men det er bedre å starte idag enn og starte imorgen! 

DON'T BE AFRAID TO FAIL.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   BE AFRAID NOT TO TRY!

Uke 1. Ganske stor forskjell egentlig!                                                                    Uke 40 (ca 40;))

Er ikke helt sikker på hvor midjemålet skal måles, men tror jeg har målt det ca riktig!  • 28.01.2014 kl.18:38
  Kjempebra jobbet! Lykke til videre :)
  28.01.2014 kl.20:06
  Kjempebra jobba :) Stå på! Du er iallefall en inspirasjon for meg
  28.01.2014 kl.21:42
  så flott!
  Marie
  30.01.2014 kl.21:30
  Du har vært kjempeflink :-) Det værste er vel bare og holde det resten av livet da <3

  Klem!

  Er det sånn at du er flau over å gå i bikini eller syntes du det går fint?

  -Grunn til at jeg spørr er fordi jeg hater det selv på grunn av strekkmerkene mine. Og har ikke fått barn og er 15år år. Skal til syden i sommer og vurderer og ikke bade å grunn av kroppen min. Selv om jeg elsker å bade. Har egetelig aldri væt fornøyd med meg selv da.

  Håper på et svar :)
  30.01.2014 kl.23:05
  Marie:
  Tusrn takk!:)

  Når jeg bader i svømmehallen bruker jeg tankini og truse. Men er jeg på stranda bruker jeg bikini. Synes det er veldig ubehagelig til å begynne med, men etterhvert går det bra.

  Da jeg bodde på Rhodos brydde jeg meg ikke om det, jeg kjente imgen der da jeg først flytta og da er det ikke så ekkelt!

  Bare vær fornøyd med deg selv, det er det viktigste. Alle er forskjellige og det er bra!:) du er nok ei nydelig jente!!!:):)
  Toril
  31.01.2014 kl.16:42
  Så flink du har vært, Mali! Det var veldig gøy å se så mye fremgang du hadde på de ti ukene, og artig å se at du fortsetter også! Synes det er så trist at du ble mobbet da du var yngre, og vil bare du skal vite at du er superpen og virker som ei veldig koselig jente! Lykke til videre! Klem fra ei på ytre Nordmøre! :)
  Marie
  31.01.2014 kl.18:47
  Tusen takk for svar :D
  09.02.2014 kl.23:18
  Kjempe bra jobba ;) Det klare du! ;)

  Har selv begynt å endre på kostholdet å starta me trening ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  sportymammamali

  Mali Johansen (22) Mamma til Matheus Instagram: @mammamali Om du ønsker å ta kontakt send mail til: Mali_johansen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde